×

Eskişehirspor'un kaderi ellerinde!

Eskişehirspor’u küme düşürme kozunu elinde bulunduran Sebastian Pinto için geri sayım sürüyor. Futbolcu ödeme planına önce sıcak bakıyordu ancak şimdi ise oldukça soğuk. Eğer Pinto ödeme planını kabul etmezse Şimşekler, 2. Lig’i görmeden 3. Lig’e düşecek

Eskişehirspor haberiYaklaşık 1 ay önce Ruud Boffin yüzünden 2 transfer dönemi yasağı ve 6 puan silme cezası alan Eskişehirspor, artık çaresiz kaldı ve 2. Lig’e düştü. Boffin’in ardından şimdide Eskişehirspor’u Sebastian Pinto tehlikesi bekliyor. 500 Bin Avro alacağı bulunan Pinto, kulübü küme düşürme yetkisine sahip. Eskişehirspor, oyuncuya ne yazık ki bu parayı imkansızlık nedeniyle ödeyemiyor.

Eskişehirspor için 3. Lig tehlikesi var
İki gün içinde bu paranın ödenmemesi ve oyuncunun küme düşürme hakkını kullanması halinde, Eskişehirspor 2020-2021 sezonunda 2. Ligde maçlara çıkamadan hükmen mağlup sayılacak ve 2021-2022 sezonunda ise 3. Ligde yoluna devam edecek. Eskişehirspor yönetimi Pinto’nun önce ödeme planına sıcak baktığını ancak son günlerde ise buna sıcak bakmadığını belirtti.