×

Eskişehirspor'un hoca tercihi...

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Teknik Direktör tercihlerini Eskişehirli bir hocadan yana kullanabileceklerini söyledi

Eskişehirspor yönetimi, 24 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesi takımı altyapı antrenörleri gözetiminde bir haftalık Side kampına gönderirken, bir taraftan transfer tahtasını açabilmek için son hamlelerini yapıyor. Yönetim diğer taraftan ise yeni teknik adam konusunda görüşmelerini sürdürüyor.
Transfer tahtasının açılması için önlerinde en büyük engelin 9 FIFA dosyası olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, tüm çabalarına rağmen bu dosyaları çözecek maddi kaynağı elde edemediklerini ve umutlarının neredeyse tükendiğini ifade etti. 

Eskişehirspor camiasının çağrısına kulak verecekler

Mevcut kadroyla ligi tamamlamak zorunda kalabileceklerini söyleyen Akgören, camianın çağrısına kulak verebileceklerini ve Eskişehirli bir teknik adamla çalışabileceklerini söyledi. 
Akgören, “Tercihimizi Eskişehirli bir teknik adamdan yana kullanmaya sıcak bakıyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla durumu bir kez daha değerlendireceğiz” diye konuştu.