×

Eskişehirspor'un genç oyuncusuna Lazio talip!

Eskişehirspor U-19 Takımı’nda forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar’a Serie A takımlarından Lazio ve Crotone talip oldu

Eskişehirspor U-19 Takımı’nda forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar’a Serie A takımlarından Lazio ve Crotone talip oldu. İtalya basınına göre genç oyuncunun transferi için düğmeye basıldı.

Türkiye pazarına odaklandılar
İtalya basınından Calcio Mercato'da yer alan habere göre Eskişehirspor’un U-19 takımında forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar için iki İtalya ekibinin harekete geçti. Yapılan haberde, “Lazio Türk yeteneğinin peşinde. Eskişehirspor hücum oyuncusu Göktuğ Kaan Ünuvar'dan bahsedelim… Lazio, Türkiye pazarına odaklandı. Söylentilere göre, Fenerbahçeli forvet Vedat’a ek olarak Göktuğ Kaan ilgilenen Lazio,  Eskişehirspor U19 takımındaki yetenekli hücum kanat oyuncusu almak istiyor” denildi.
 
Crotone kulübü de istiyor
Göktuğ Kaan Ünüvar ile sadece Lazio’nun da ilgilenmediğinin altı çizildi. İki yıl sonra tekrar Serie A’ya yükselen Crotone de 2002 doğumlu hücum oyuncusunu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Galatasaray’ın da Göktuğ’a olan ilgisinin bahsedildiği haberde Eskişehirspor ile profesyonel sözleşmesi olmayan Göktuğ’un mali bir harcama yapılmadan (Sadece yetiştirme bedeli) transfer edilebileceği vurgulandı.