×

Eskişehirspor'un geleceğini çıkmaza sokan ceza!

Eskişehirspor ile sözleşme uzatmayan Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Metehan Altunbaş ve Alperen Kocabaş cezalandırılarak son maçlarda forma giyemedi. Gelecek vaat eden isimlere yapılan bu hareket işi çıkmaza sokuyor

Eskişehirspor ile sözleşme uzatmadılar

Eskişehirspor haberi: 2. Lig’de kadroyu korumayı muhafaza etmek isteyen Eskişehirspor yönetimi, sözleşmeleri sona erecek olan Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Metehan Altunbaş ve Alperen Kocabaş ile nikah tazelemek için girişimlere başlamıştı. Ancak bu futbolcular, kariyer planlamaları için yönetimden süre istedi. Kendilerine gelecek olan teklifi değerlendirmeyi istediklerini belirten futbolcular, bunun karşılığında ise son haftalarda forma giyememeye başladı.

İş çıkmaza giriyor
Yönetim, sözleşme uzatmayan futbolcuların kadroya alınmamasını istedi. Gelecek vaat eden futbolcular 4 haftadır forma yüzü görmüyor. Yönetim ve futbolcuların bu tutumunda yine zarar gören taraf ise şüphesiz Eskişehirspor olacak. Kulüpten alacağı bulunan futbolcuların serbest kalma haklarını kullanmaları halinde, Siyah Kırmızılı ekip bu futbolculardan para kazanamayacak.

Camia rahatsız
Eskişehirspor yönetimi ile futbolcular arasındaki anlaşmazlığın devam etmesi camiayı rahatsız ediyor. Camia, her iki taraflarında anlaşıp 2. Lig yapılanmasına başlanılmasını istiyor. Futbolcularda yaşanan küskünlüklerin sıkıntı çıkaracağını dile getiren taraftarlar, futbolcuların ise Eskişehirspor’da daha iyi bir kariyer yaparak önümüzdeki yıllarda transfer olmasını arzuluyor.