×

Eskişehirspor'un düşmesi bizim ayıbımız değil!

Ligin bitimine 4 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’da yönetim kurulu ligin artık bitmesini bekliyor. Başkan Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, “Bu bizlerin ayıbı değil imkansızlıklar içerisinde mücadele etti. Kulübü zor günlerde yalnız bırakanları vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi

Onur mücadelesiydi
İstanbul’da bir takım girişimler için Uşakspor karşılaşmasını yerinde izleyemeyen Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamada bulundu. Şimşek, “Elimizdeki imkanlarla tüm şartlarımızı zorlayarak takımın ligde kalması adına camia olarak bir mücadele verdik. Üzgünüm, başarılı olamadık. Lig bitmeden küme düştük. Bu bizlerin ve taraftarlarımızın ayıbı değil. Futbolcularımız, teknik kadromuz, yönetimi ve taraftarlarımızla birlikte imkansızlıklar içinde onur mücadelesi verdik.”

Yalnız bırakıldık
“Kulübü zor günlerinde yalnız bırakan, tarihi çınara sahip çıkmayanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Düştüğümüz yerden kalkmak için bizler mücadelemize devam edeceğiz. Bu saatten sonra yapacak tek şey, ligin bitmesini beklemek olacak. 1 Mayıs tarihinde 2. Lig defterini kapatacağız. Yönetim olarak yol haritamızı çizip, yeni sezon öncesi yapılması gerekenleri yapacağız” dedi.

Es Es seçime gidecek
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek kongre kararı alacaklarını belirtti. Şimşek bu konuyla ilgili, “İlk etapta genel kurul kararı alıp, kulübün önünü açacağız. Göreve talip olan varsa buyursun gelsin. Yoksa bizler yönetimde yapacağımız kan değişimi ile yola devam ederiz. Bu zorlu süreçte bizlerle birlikte omuz omuza yürüyen, arma ve formasına sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” dedi.