×

Eskişehirspor'u siyaset uğruna yaktınız!

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek Twitter üzerinden TFF, MHK ve Trabzonspor’a isyan etti. Şimşek, “Siyasetiniz ve uç kuruşa Eskişehirspor’un içinden geçtiniz” diyerek Eskişehirsporluluların sesi oldu

Eskişehirspor Başkanı Twitter’dan bombaladı
“Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarlarıyla gurur duyuyorum” diyerek Tweete başlayan Şimşek, “Bir çizgimiz var, bir duruşumuz var. Bir ay önce bir ay sonra farklı konuşmuyoruz, yıllardır hep aynı şeyi söylüyoruz. Siz şimdi işinize gelmediği için  böyle konuşuyorsunuz” ifadelerini kullandı.
 
TFF ve MHK’ya sitem
Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu eleştiren Şimşek şu ifadeleri kullandı, “Tüm hakemler niye hep aynı yöreden dedik. TFF’nin T’sinin anlamı ne dedik. Niye tüm kurumlarda hep aynı takımın yetkilileri var dedik. Kulüpler Birliği tüm kulüpleri aynı oranda temsil ediyor mu dedik. Niye tüm cezalar sadece Eskişehirspor’a veriliyor dedik.”
 
Masa başı oyunlarla
Başkan Şimşek, “Dedik de dedik… Neye yaradı? Hiç bir şeye. Cezalarınızla, lobilerinizle, intikam hırsınızla, kötü yöneticilerimizle, masa başı oyunlarınızla, siyasetinizle, üç kuruşa bir kupaya, iki alkış bir koltuğa koca Eskişehirspor‘un içinden geçtiniz. Yaşasın Eskişehirspor” ifadelerine yer verdi.