×

Eskişehirspor'u ortada bırakacak değiliz!

Eskişehirspor başkan vekili Erkan Koca değerlendirmelerde bulundu. Koca merakla beklenen yeni sezon için “Yeni sezonda transfer yasağını kaldıracak birileri ortaya çıkarsa biz yönetim olarak görevi bırakmaya hazırız. Yeter ki Eskişehirli bu takımı seven birileri gelsin. Ancak kimse göreve gelmez yasağı kaldıramaz ise biz Es-Es’i orta da bırakacak değiliz. Kimse yoksa biz yine varız” dedi.

Koca “Yönetim olarak takımı yaşatmak adına göreve geldik. Elimizden geldiğince her şeyi yapmaya çalıştık. Ancak bazı maçlarda hiç istemediğimiz sonuçlar ile maalesef bu duruma geldik. Son 4 maçımızı da çıkıp en iyi sonuçları almak için çalışacağız” dedi.

“TRANSFERİ AÇACAK VARSA BUYURSUN ÇIKSIN”
Koca yeni sezon ile ilgili de açıklama yaparak “Gerek sezon başı gerekse devre arasında transfer tahtasını açılması için uğraştık. Ancak açmak çok zor. Özellikle Trabzonspor dosyası  büyük sorun. Yeni sezonda yasağı kaldıracak birileri ortaya çıkarsa biz yönetim olarak görevi bırakmaya hazırız. Yeter ki Eskişehirli bu takımı seven birileri gelsin” dedi.

“KİMSE YOKSA BİZ YİNE VARIZ”
İstikbal'in haberine göre, takımı kesinlikle ortada bırakmayacaklarını da belirten Koca “Ancak kimse göreve gelmez yasağı kaldıramaz ise biz aynı ilk başta geldiğimiz gibi kulübün yaşaması için elimizden geleni yapar ve göreve devam ederiz. Bu konuda arkadaşlar ile sürekli oturup görüşüyoruz. Es-Es’i orta da bırakacak değiliz. Kimse yoksa biz yine varız” dedi.

“EVET GECİKME VAR”
Başkan vekili Erkan Koca ayrıca geciken maaşlar ile ilgili de “Son günlerde kamuoyunda maaşların 6-7 ay geciktiği söylemleri var. Ancak o kadar gecikme kesinlikle yok.  Biraz geciktirdiğimiz futbolcu ve personel maaşlarını en kısa sürede çözeceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.