×

Eskişehirspor'u FIFA'ya şikayet etti!

Eskişehirspor’da Mayıs 2019’da başkan seçilen Osman Taş’ın teknik heyete dahil ettiği David Odonkor, kulüpten alacağı 80 bin Euro için Es Es’i FIFA’ya şikayet etti. Odonkor, FIFA aracılığıyla kulübe ihtar çekti

Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor’da Mayıs 2019’da başkan seçilen Osman Taş’ın teknik heyete dahil ettiği David Odonkor, kulüpten alacağı 80 bin Euro için Es Es’i FIFA’ya şikayet etti. Odonkor, FIFA aracılığıyla kulübe ihtar çekti.

Eskişehirspor'a Osman Taş getirmişti
Osman Taş döneminde teknik kadroya getiren David Odonkor kulüpten sıkıntılı bir şekilde ayrılmıştı. Altyapıda mı yoksa A Takımda mı görev yapacağı konusunda zaman zaman spekülasyonların çıktığı Odonkor, dönemin teknik direktörü Fuat Çapa ile anlaşamayınca takımdan ayrılmıştı.

Sonuç alınamadı
Kendisiyle o dönem yapılan sözleşme sonrası Odonkor alacağı olan 80 bin Euro’yu temin edebilmek için FIFA aracılığıyla Eskişehirspor’a ihtar çekti. Mustafa Akgören başkanlığındaki yönetimi adeta küplere bindirin Odonkor sorunu için Siyah-Kırmızılılar itiraz etse de sonuç alamadı.