×

Eskişehirspor'u bekleyen zorlu periyot

Ligde ilk dört maçtan iki puan çıkaran Eskişehirspor’u zorlu bir periyot bekliyor. Yeni Teknik Direktör İlhan Var yönetimindeki takım 9 günde 3 maç oynayacak. Takımın zorlu periyottaki performansı merak ediliyor

Eskişehirspor'da 6-0’lık Altay mağlubiyeti sonrası Mustafa Özer’in görevden ayrılmasının ardından takımın başına İlhan Var geçmişti. Var’ın ilk maçı cumartesi günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçı olacak. TFF 1. Lig’in yeni takımı Bandırmaspor’un kadrosunda kaleci Gökhan Değirmenci, Landel, Pote, Del Valle ve Lacina Traore gibi deneyimi ve etkili isimler var. Eskişehirspor, zorlu karşılaşmada iyi bir mücadele sergileyip puan arzuluyor.
 
İçerde Samsunspor ile
9 günde 3 maçlık periyodun ikinci karşılaşmasında ise rakip Samsunspor. Karadeniz ekibi de Bandırmaspor gibi bu sezon TFF 1. Lig’e yükseldi. 2013-14 ve 2014-15 (Yarım sezon) olmak üzere bir buçuk sezon Eskişehirspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam, Kırmızı-Beyazlı takımın başında yer alıyor. 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan Samsunspor, 8 puanla 5’inci sırada. Eskişehirspor-Samsunspor maçı 20 Ekim Salı akşamı 19.00’da oynanacak.
 
İstanbul’a konuk olacak
Eskişehirspor’un bu periyottaki üçüncü rakibi İstanbulspor olacak. Sezona Adanaspor mağlubiyetiyle başlayan İstanbulspor, daha sonra Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor’u mağlup ederek ligin zirvesine yerleşti. İstanbulspor-Eskişehirspor karşılaşması 25 Ekim Pazar günü 16.00’da oynanacak. İlhan Var yönetimindeki Kırmızı Şimşeklerin zorlu periyodu nasıl geçeceği merak konusu. Takım bugünden itibaren çalışmalara başlayacak.