×

Eskişehirspor TFF'den kulüp lisansı alamadı!

Eskişehirspor'a TFF'den kötü haber geldi. Kulüp lisansı için gerekli işlemleri tamamlayamayan Es Es lisanı alamadı. Peki şimdi ne olacak?

Eskişehirspor haberleri

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi. Buna göre; Süper Lig'den Sivasspor, Gazişehir Gaziantep, TFF 1.Lig'den Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Keçiörengücü, Ümraniye, lisans almayı başardı. Eskişehirspor işlemleri tamamlayamadığı için lisansı alamadı. Lisans alamayan kulüplere para cezası ve 30 gün ek süre verildi.

Eskişehirspor taktik çalıştı

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Konyaspor ile son hazırlık maçını yapacak olan Şimşekler dün tesislerinde Çapa önderliğinde taktik çalışması yaptı. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top kapma çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde ise çift kale maç yaparak Konya maçının taktiğini gerçekleştirdi. Es Es, Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününe kadar izin yapacak.