×

Eskişehirspor TBMM'de konuşuldu! Transfer yasağı...

Eskişehirspor Kulübünün yaşadığı maddi zorluklar ve transfer yasağı CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tarafından mecliste dile getirildi.

Eskişehirspor'un sorunları TBMM'de. Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehirspor Kulübünün içinde bulunduğu durumu mecliste dile getirdi.

Çakırözer yaptığı açıklamada, “Taraftar kültürü ve başarıları ile Anadolu Kulüplerine örnek olmuş Eskişehirspor’umuz, ne yazık ki zor günler geçiriyor. Yaşanan maddi kriz nedeniyle yeni sezonda transfer yasağını aşamayan Eskişehirspor’umuz alt yapıdaki oyuncularla lige devam etmek zorunda. Siyah kırmızılı formayı giyen genç oyuncularımız her hafta giydikleri formanın hakkını veriyorlar. Aldıkları galibiyetler ve gösterdikleri performans, Türk futbol kamuoyunun gündemini yaratıyor. Buradan tebrik ediyoruz ama Eskişehirspor’un ihtiyaçları var. Spor Toto da bekleyen 3 Milyon TL. alacağı var. Transfer yasağının kaldırılmasına ihtiyacı var. Federasyonun denetlemeyi yapmaması nedeni ile bir sorun. Ya af çıkarılsın, ya da transfer yasağının kaldırılmasını istiyoruz” dedi.