×

Eskişehirspor son görüşmelere başladı!

Eskişehirspor’da sözleşmesi biten futbolcularla daha önce ön görüşme yapan yönetim, dönmek isteyen oyuncuları Bolu kampı öncesi takıma kazandırmak için son görüşmelere başladı.

Eskişehirspor yönetimi, sözleşmesi biten futbolcuları takıma geri kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Oyuncularla son tur görüşmeleri başladı. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, “Camianın bildiği gibi geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten ve alacakları ödenmediği için serbest kalan 16 futbolcumuz oldu” dedi.

SONUÇ ALAMADIK
“Göreve gelir gelmez yönetim olarak ilk etapta bu oyuncuları takıma geri kazandırmak için çalışmalara başladık” diyen Yılmaz şöyle devam etti; “Fakat gelinen nokta bazı oyuncularımız başka takımlarla anlaştı. Bu oyuncuların takımda kalması için çok uğraştık fakat futbolcu kalmak istemediği için yapılan görüşmelerden sonuç alamadık.”

SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUZ
Dönmeye sıcak bakmayan isimlerin olduğuna parantez açan Yılmaz, “Kalan oyuncularla yaptığımız ön görüşmelerde ise, geçmişte yaşanan sorunlar nedeni ile geri dönmeye sıcak bakmayan bazı isimler oldu. Bazı oyuncularımız ise zaman istedi. 22 Ağustos’ta yapılacak Bolu kampı öncesi bu sorunu çözmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TEK TEK GÖRÜŞÜYORLAR
Furkan Balaban, Furgan Polat, Erdal Akdari ve Alperen Kocabaş ile görüşeceklerine değinen Yılmaz, “Artık oyuncularla son görüşmelerimizi yapmayı başladık. Bugün (dün) akşam itibari ile Furkan Balaban ile oturup konuşacağız. Diğer oyuncularımız Furgan Polat, Erdal Akdari ve Alperen Kocabaş ile de görüşeceğiz” dedi.

ADETA TRANSFER SAYILACAK
Dönecek her oyuncunun adeta transfer sayılacağını belirten Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, İçinde bulunduğumuz durum itibari ile anlaşacağımız her oyuncu bizim için yeni bir transfer sayılacak. Umarım her iki tarafın yapacağı fedakarlıklar sonunda oyuncularımızı takıma geri kazandırırız” ifadelerine yer verdi.