×

Eskişehirspor puansız dönmeyecek!

TFF 2. Lig’in 23’üncü haftasında Eskişehirspor Pazar günü Rize temsilcisi Pazarspor’un konuğu olacak. Teknik Direktör Suat Kaya kritik karşılaşmadan puanla döneceklerine inanıyor ve oyuncularını buna göre motive ediyor.

Eskişehirspor ligin 23’üncü haftasında deplasmanda kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip Rize temsilcisi Pazarspor ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz Çarşamba günü Kırklarelispor ile oynayacağı maçın ertelenmesinin ardından gözünü Pazarspor maçına çeviren Kırmızı Şimşekler tüm planlarını galibiyet için yapıyor.

Kaya takımına inanıyor
Teknik Direktör Suat Kaya önderliğinde antrenmanları gerçekleştiren Eskişehirsporlu futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi. Kaya oyuncularını bu maça odaklarken deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inanıyor. Siyah Kırmızılı ekip, ligde en son deplasmanda Şanlıurfaspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Rövanş peşindeyiz
Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor’un her puana ihtiyacı bulunuyor. Özellikle Kırmızı Şimşekler deplasmandan aldığı her puan altın değerinde olacak. Siyah Kırmızılılar, Karadeniz temsilcisi karşısında ligin ilk yarısında 6-2 mağlup olduğu maçın rövanşını kazanmanın hesaplarını yapıyor.