×

Eskişehirspor onun dosyasıyla da uğraşıyor! 16 maç için alacağı ücret...

Eskişehirspor, 2015-16 sezonun devre arasında yaptığı skandal transfer tepki toplayan yönetim, Anel Hadciz’i kadrosuna kattı. Sadece 16 maçta forma giyen Boşnak futbolcu yarım sezonun ardından ayrıldı. Es Es’in Hadzic’e hala 924 bin lira borcu bulunuyor.

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Devre arasında gelmişti

Eskişehirspor’un küme düştüğü 2015-16 sezonunda yapılan transfer ve vaat edilen paralar kulübün günümüzde dahi belini büküyor. Siyah Kırmızılı ekip küme düştüğü sezonda orta saha oyuncusu Anel Hadzic’i Avusturya ekibi Sturm Graz’dan 300 bin Euro bonservis bedeliyle transfer etti. Siyah Kırmızılı ekip Hadzic’ten istediği verimi alamadı.

16 maçta forma giydi
Anel Hadzic Eskişehirspor’da 15 lig, 1 de kupa maçında forma giydi. 2 gol atan Hadzic, küme düşmenin ardından Siyah Kırmızılı camiadan ayrıldı. Es Es’ten sonra Hadzic uzun süre forma giymedi. Boşnak futbolcu son olarak Macaristan ekiplerinden Fehervar’ın yolunu tuttu. Eskişehirspor’un Hadzic’e 924 bin lira borcu bulunuyor.

Akgören de söylemişti
FIFA ile başı dertten kurtulamayan Eskişehirspor, Hadzic’in dosyasıyla da uğraşıyor. 25 Ağustos 2020’de Başkan Mustafa Akgören yaptığı açıklamada FIFA’daki dosyaların arasında 924 bin lira alacağı bulunan Hadzic’i de söylemişti. Eskişehirspor’un acil olarak bu tür dosyaları kapatması gerekiyor.