×

Eskişehirspor ölmez!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören “Erzurum maçı ile birlikte kalan 6 maçta da çıkıp şanımız ve şerefimiz ile armamıza yakışır bir şekilde mücadele ederek Eskişehirspor’un ölmediğini herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor haberleri

Koronavirüsün ülkemizde de yayılmasının ardından TFF 1.ligde 28. haftanın ardından lige ara verilmişti. 3 ay sonra yeniden maçlara çıkacak olan Eskişehirspor’da Mustafa Akgören kalan maçlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“ESKİŞEHİRSPOR ÖLMEZ”
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Akgören puan durumunun önemli olmadığını ifade ederek “Ligde son sıradayız. Ama buna bakmıyoruz. Erzurum maçı ile birlikte kalan 6 maçta da çıkıp şanımız ve şerefimiz ile armamıza yakışır bir şekilde mücadele ederek Eskişehirspor’un ölmediğini ve hiçbir zaman ölmeyeceğini herkese göstereceğiz. Oyunculara da söyledim. Herkes son düdüğe kadar terinin son damlasına kadar mücadelesini verecek” dedi.

"FUTBOLCULARIMIZ ÇOK YÜKSEK RAKAMLAR KONUŞUYOR"
İç transfer ile ilgili de konuşan başkan Akgören “Plan ve programımız dahilinde görüşmelerimiz sürüyor. Biz oyunculara ilk görüşmede her zaman söylediğimiz gibi verebileceğimiz rakamları söyledik. Onlar da menajerleri ile konuştu. Bazı futbolcuların menajerleri geldi ve bizle görüşme yaptı. Maalesef ki futbolcularımız çok yüksek rakamları konuşuyor ve üstlerde geziyor. Ayrıca süper lige gideceklerini belirtiyor. Biz 2-3 gün içinde kendileri ile bir görüşme daha yapacağız onlarda bu görüşmenin ardından kesin kararlarını verecek” açıklamasında bulundu.

“RESMİ TEKLİF GELMEDİ”
Özellikle transferde Metehan Altunbaş ve Buğra Çağlıyan ile ilgili de açıklama yapan Akgören “2 oyuncumuzun yanı sıra bazı futbolcularım ile ilgili bir çok şey konuşuluyor. Ama bize hiçbir takımdan resmi teklif gelmedi. Gelsin oturur konuşuruz. Herkesin de bilgisi olur” dedi.