×

Eskişehirspor için ümit verecek açıklamalar: Amacımız Süper Lig!

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız düzenlediği basın toplantısında Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görme amacında olduğunu söyledi

Eskişehirspor haberi: Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor ile ilgili taraftara ümit verecek açıklamalarda bulundu. Ayyıldız, Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görme amacında olduğunu söyledi.

"Amacımız Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görmek"

"Şimdi şöyle, ben futbol oynayan birisiyim, bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehir’i Süper Lig’de görmek. Yani bize bu konuda ne düşüyorsa samimiyetle bu yükün altına girer ve gücümüzün son damlasına kadar onu kullanırız. Bir futbol sever olarak aynı zamanda oynayan bir kişi olarak, Süper Lig’de Eskişehir’in olması önceliklerimizin en başında. Bizim zamanımızda Eskişehir’i inşallah Süper Lig’de hatta yurt dışında ülkemizi temsil eden bir noktada göreceğimize inanıyorum dolayısıyla bunu da Eskişehirlilerle birlikte yapacağımıza inanıyoruz. Bize düşen bir yük olduğunda da hep beraber yapacağız ve elimizde ne güç varsa kullanacağız. Dolayısıyla biz bu pandemi sebebiyle biraz futbol müsabakaları görsel olarak da şey yapınca eski maçları seyrettik. İnşallah bu anlamda Eskişehir'in tamamını kuşatacak ve her yönü itibariyle başta futbol olmak üzere bütün spor dallarında Eskişehir’i emsallerine göre hak ettiği yere bir an önce getirmek bizim öncelikli görevlerimiz."