×

Eskişehirspor için son durak Valilik!

Eskişehirspor Kulübü genel kurulunda, başkan adayı çıkmaması halinde yönetime talip olmayı planlayan Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil, günlerdir süren görüşmelerden sonuç elde edemediği için adaylık düşüncesinden vazgeçti. 27 Temmuz’da aday çıkmaması halinde kulübün evrakları valiliğe teslim edilecek.

Eskişehirspor Kulübü genel kurullarında başkan adayı olmadığı için Divan Kurulu tarafından sürekli ertelenen ve ara verilen genel kurullarda, artık sona gelindi.
Siyah Kırmızılı kulübün 27 Temmuz tarihinde yapılacak genel kurulunda, tarihi bir karar verilecek.

ADAYLIKTAN VAZGEÇTİ
Başkan adayı çıkmaması halinde göreve talip olmayı ve kulübü sahipsiz bırakmamayı planlayan Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil, adaylık için bugüne kadar yaptığı görüşmelerde sonuç elde edemediği için adaylıktan vazgeçti.

BU YÜK BİZİ AŞAR
Yükün kendilerinin taşıyamadığından fazla olduğunu ve kimseden destek göremediğini belirten Baturaygil, başkan adayı olmak isteyen varsa her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ve bugüne kadar yapılan imza toplama çalışmalarında alınan belge ve bilgileri teslim etmeye hazır olduğunu söyledi.

KULÜBÜN EVRAKLARI VALİLİĞE GİDECEK
Diğer taraftan Divan Kurulu olarak bundan sonra genel kurula ara verme ve erteleme gibi bir durumun söz konusu olmadığını da aktaran Baturaygil, başkan adayı çıkmaması halinde kulübün evraklarının valiliğe teslim edileceğini aktardı.