×

Eskişehirspor için Pinto'da umut ışığı!

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto’da umutlandıran bir gelişme yaşandı. 500 bin euroluk alacağında indirime giden Pinto’nun, Es Es’e karşı tutumunda da yumuşamaya gittiği öğrenildi

Eskişehirspor haberi: 2016 yılında Eskişehirspor forması giyen Sebastian Pinto, FIFA’dan kulübe yazı gelmiş ve küme düşürme cezasının 26 gün içinde futbolcuya 500 bin Euro ödenmediği takdirde uygulanacağı belirtilmişti. Es Es yönetimi bu kriz sonrası harekete geçmiş ve Pinto ile görüşmelere başlamıştı. Eskişehirspor yönetimi dünyayı kasıp kavuran koronavirüs yüzünden yaşanan ekonomik kriz durumunda Pinto’dan indirim ve anlayış talep etmişti.
 
İndirime gitti
Şilili futbolcu ile yapılan görüşmeler sonrası yüzleri güldüren bir gelişme yaşandı.  Pinto’nun biraz olsun kulübe olan tutumundan vazgeçtiği ve indirime gittiği öğrenildi. Pinto’ya ödeme yapmak için 18 günü kalan Eskişehirspor yönetimi rakamı düşürebildiği kadar düşürüp futbolcuya ödeme yaparak küme düşürme cezasının önüne geçmeyi hedefliyor.