×

Eskişehirspor için kader birliği çağrısı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer yeni sezon hazırlıkları kapsamında açıklamalarda bulundu. Sözleşme uzatmayan futbolculara seslenen Özer, “Gelin bir sezon daha kader birliği yapalım” diyerek herkesin Eskişehirspor’a sahip çıkmasını istedi

Eskişehirspor için çok büyük paralar lazım
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. FIFA’da ki dosyalar hakkında Radyo 1’e konuşan Özer, “ Kulübün çok büyük borçları var. FIFA’da sıkıntılı dosyalar var. Bizim işimiz saha içerisinde. Sadece arma aşkıyla mücadele eden bir yönetim kurulumuz var. Yönetimimiz bu sıkıntılı dosyalar ile mücadele ediyor. FIFA dosyalarının çözüme kavuşması için büyük paralara ihtiyaç var.  Eskişehir halkının Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor. Bu yönetime destek verilmesi gerekiyor” dedi. 

Avrupa Kupaları’nda oynarız
“Eskişehir kenti elbirliği yapıp Eskişehirspor’a destek verirse, bu takım beş sezon içinde değil Süper Lig, Avrupa Kupalarında bile oynar” diyen Özer ayrıca sözleşme uzatmayan oyunculara da seslendi. Özer, “Ekrem Kılıçarslan, Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş, Erdal Akdari, Tolga Yakut gibi oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Oyuncular şu an boşta ve yeniden anlaşmaya çalışıyoruz. Mehmet Özcan'ın alacağı ödendi ve şu an bizimle sözleşmesi devam ediyor. Ben buradan şu an boşta olan oyunculara seslenip, ‘bir sezon daha kader birliği yapalım’ çağrısı yapmak istiyorum” dedi.