×

Eskişehirspor için flaş öneri: 2 milyon benden!

ETİ Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Eskişehirspor hakkında eski yönetici Fatih Baturaygil’e açıklamalarda bulundu. Kanatlı, “Karşıyaka maçına ETİ reklamsız formalar ile çıkılması bizi üzdü. Trabzonspor dosyası için gerekli olan kalan 2 milyon TL’yi de söz ben vereceğim” dediği belirtildi

Eskişehirspor ile ilgili eski yönetici Fatih Baturaygil'e konuşan Firuzhan Kanatlı, Trabzonspor dosyası için 5 milyon liranın toplanması halinde kendisinin büyük destek vereceğini belirtti ve kalan 2 milyon TL'yi kendisinin kapatacağını söyledi.

Eskişehir'de, Eskişehirspor'a destek verecek başka sanayici yok mu?

Kanatlı, “Eskişehirspor’a yıllardır destek veriyoruz. Yeri geldi 2 milyon Dolar da verdik. Eskişehirspor’u da seviyoruz. Karşıyaka maçına ETİ reklamsız formalar ile çıkılması bizi üzdü” dedi. Kanatlı ayrıca, “Koca şehirde bir tek ETİ mi var? Başka sanayici yok mu bu kulübe destek verecek. Eskişehirli sanayiciler Eskişehirspor için bir araya gelsin ve 5 milyon TL toplasınlar. Trabzonspor dosyası için gerekli olan kalan 2 milyon TL’yi de söz ben vereceğim” dediği öğrenildi. Eskişehirspor’un eski başkanvekili Fatih Baturaygil’in, Kanatlı’ya teşekkür ederek, “Bu söylemlerinizi kamuoyu ile paylaşıyorum” demesi üzerine Firuzhan Kanatlı, “Paylaş Fatih bunun sözünü sana veriyorum. Sanayiciler 5 Milyon TL toplasınlar, 2 Milyon TL’sini ben vereceğim. Biz yine Eskişehirspor için desteğe hazırız” ifadelerini kullandı.