×

Eskişehirspor için bir araya gelmeliler!

Eskişehirspor’un eski başkanı Halil Ünal ve efsane futbolcu Fethi Heper, Milliyet Gazetesi Yazarı Bilal Meşe’ye açıklamalarda bulundu. Ünal, Es Es için, Yılmaz Büyükerşen ve Nabi Avcı’nın bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor haberleri

Bilal Meşe’ye konuşan Ünal, “Eskişehirspor’un kurtuluşu için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı’nın bir araya gelmesi gerektiğini söyleyen Halil Ünal, “Sayın Büyükerşen ve Nabi Avcı hocamız aynı masaya oturur, yeni bir oluşuma destek verirlerse, Eskişehirspor kurtulur. Bu parti meselesi değil. Söz konusu olan Eskişehirspor’dur.  Kaldı ki kulübün borcu öyle aman aman değil. Açıkladılar 235 milyon TL” dedi.

Atacağı adımlar önemli
Ünal son olarak, “Büyükerşen ve Avcı hocamızın atacağı adımlar çok önemli. Bizler de iş adamları olarak maddi manevi destek vermeye hazırız. Örneğin ben bütün alacaklarımı hibe etmeye hazırım. (378 bin TL) Kaldı ki iş başına gelen yönetimlerin de alacakları var. Biliyorum ki onlar da bunları silerler. Borç iner 50-60 milyon liraya.Bizler de işadamları olarak her türlü katkıyı veririz. Bu işin çıkış yolu ikilinin bir araya gelmesinden geçer” dedi.

Kurtuluş reçetesini söyledi
Eskişehirspor efsane futbolcularından Prof. Dr. Fethi Heper ise, Meşe’ye yaptığı açıklamada, şirketleşmenin önemine değinerek, “Para para para… Napolyon böyle demiş. Gelen paralar kötü kullanılırsa, kötü transfer yapılırsa, olacağı budur. Kurtuluş var tabi ki. Ama ehil insanların, güvenilir insanların iş başına gelmesi lazım. Şehrin bu kişilere destek vermesi lazım ve aynı zamanda takımın da artık şirketleşmesi şart. Kurtuluş reçetesi budur” dedi.