×

Eskişehirspor galibiyete hasret kaldı!

Eskişehirspor, Samsunspor mağlubiyetiyle galibiyet hasretini 19 maça çıkardı. Siyah Kırmızılı ekibin son galibiyetinin ardından 8 ay geçti

Eskişehirspor haberi: Siyah Kırmızılı ekibin galibiyet hasreti 19 maça çıktı. Eskişehirspor son olarak en son galibiyetini geçtiğimiz sezon sahasında 8 Şubat 2020’de Altınordu’nu 3-0 yenerek almıştı. Eskişehirspor bu maçtan sonra oynadığı tam 19 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmadı. Siyah Kırmızılı camia 7 aydır 3 puana hasret kaldı.

Rakip İstanbulspor
Eskişehirspor son olarak Samsunspor ile karşı karşıya gelmiş ve evinde oynadığı maçı 1-0 kaybetmişti. Kırmızı Şimşekler ligin 7’nci haftasında Pazar günü ligin dişli ekiplerinden İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşmada galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Yoğun maç temposu
Yoğun maç temposunda Eskişehirspor 4 günde iki maça çıktı. Şimşekler geride bıraktığımız cumartesi günü Bandırmaspor ile karşılaşmış ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Eskişehirspor geçtiğimiz Salı günü ise Samsunspor’a 1-0 boyun eğdi. Es Es 25 Ekim Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.