×

Eskişehirspor'de Mehmet Özcan neredeyse serbest kalıyordu!

Eskişehirsporlu Mehmet Özcan alacakları ödenmediği için serbest kalacaktı. Yönetim dün 585 bin lira yatırarak Mehmet’in boşa çıkmasının önüne geçti

Eskişehirspor'da gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Mehmet Özcan, alacakları ödenmediği için serbest kalacaktı. Yönetim dün 585 bin lira yatırarak Mehmet’in boşa çıkmasının önüne geçti.

Neredeyse serbest kalacaktı!
Eskişehirspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu Mehmet Özcan’ın serbest kalma tehlikesi sona erdi. 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Mehmet’e dün 585 bin lira yatması gerekiyordu. Eğer bu para yatmasaydı yıldız futbolcu serbest kalacak ve bonservis bedeli olmadan bir kulübe imza atabilecekti.

"Hesabına parayı yatırdık"
Ancak Eskişehirspor yönetimi dün yoğun bir mesai harcadı ve yıldız oyuncuya ödenmesi gereken parayı ödedi. Konu hakkında açıklama yapan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, “Özcan’ın menajeri çek veya senet ödemesi kabul etmedi. Bizlerde kendi imkanlarımız ile topladığımız parayı oyuncunun hesabına yatırarak serbest kalmasını önledik” dedi.

Görüşmeler sürüyor
Sözleşmesi sona eren futbolcular ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Baturaygil, “Maalesef ülkenin ve şehrimizin ekonomik durumu ortada. Kimseden destek göremiyoruz. Hafta sonuna kadar diğer sorunları çözmeye çalışacağız. Allah yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.