×

Eskişehirspor'dan son ayrılan Erdal oldu!

Eskişehirspor'da yaprak dökümü sürüyor. Jesse, Sissoko, Berkay, Ferhat ve Marko Milinkovic’in ardından Eskişehirspor’dan resmi olarak ayrılan son oyuncu Erdal Akdari oldu. Alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF’ye başvuran Erdal sözleşmesini tek taraflı feshetti ve kulüpten ayrıldı

Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor’da yaprak dökümü sürüyor. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Jesse, Sissoko, Milinkovic’in başka takımlara transfer olmasının ardından son ayrılan isim ise Erdal Akdari oldu. Önceki gün serbest kalma hakkını kullanan oyuncu, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetti. Erdal’ın hangi takıma transfer olacağı ise bir kaç gün içinde netlik kazanacak.

Ayrılanların sayısı 6'ya ulaştı

Siyah kırmızılılarda, Erdal’ın da ayrılmasıyla birlikte takımdan ayrılan futbolcu sayısı 6 oldu. Sözleşmesini resmi olarak fesheden Jesse Sekidika, Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic, Ferhat Kiraz, Erdal Akdari ve Berkay Tolga Dabanlı’dan sonra gözler Emre Güral ve Kamal İssah’a çevrildi. Bu iki oyuncunun ise takımdan ne zaman ayrılacağı merak ediliyor. Emre ve Issah’ın isimleri Giresunspor ile anılıyor.