×

Eskişehirspor'da yönetim geri sayıma başladı!

Eskişehirspor’da yönetim iki önemli projeyi hayata geçirmek için geri sayıma başladı. Hatıra Ormanı ve Es Es Token (Sanal para) projelerinin 1-2 haftaya hayata geçmesi bekleniyor

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi hayata geçirmeyi planlandığı ağaç kampanyası ve Es Es Token (Sanal para) için geri sayıma geçti. Ön protokolleri yapılan fakat resmi olarak henüz başlamayan iki proje, bu hafta sonuna kadar hayata geçirilecek. Bir milyon ağaç hedefi ile yola çıkan ve Orman Müdürlüğü ile protokol imzalayan yönetim, Orman Bakanlığı’nın projeyi onaylamasını bekliyor.
 
Önemli gelir sağlanacak
Edinilen bilgilere göre bu hafta sonuna kadar bakanlıktan onayın geleceği ve Orman Müdürlüğü ile protokolün imzalanarak ağaç kampanyasının resmen başlayacağı öğrenildi. 20 TL’den satışa çıkacak fidanlardan 10 milyon TL gelir bekleyen yönetim, elde edilecek bu parayla gelecek sezon mücadele edilecek 2. Lig’in planlaması yapacak. Es Es Token konusunda da, bu hafta sonuna kadar önemli gelişmelerin olacağı ve Es Es Token’in satışına başlanacağı ifade edildi.