×

Eskişehirspor'da yönetim elini cebe atıyor!

Eskişehirspor’un Pazar gün yapılan Olağanüstü Kongresinde yeniden seçilen Başkan Osman Taş ve yönetiminde yer alan isimler, külübün acil giderleri için 250’şer Bin TL, Başkan yardımcıları ise 500’er Bin TL katkıda bulunacak.

Eskişehirspor haberleri

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda ikinci kez göreve gelen ve eski yönetimini tamamen değiştirerek yeni bir ekip ile yola devam eden Başkan Osman Taş, gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında, yöneticilere ilk faturayı çıkardı. Kulübün kapısına dayanan FIFA dosyalarına yapılması gereken ödemelerin yanı sıra, günlük ihtiyaçlar ve takıma yapılması gereken bazı ödemeler için, yönetim kurulu üyelerinin ellerini ceplerine atmasını istedi.

İlk etapta yönetim kurulu üyelerinden 250’şer bin TL vecibe isteyen Taş, Başkan yardımcılarından da 500 Bin TL vecibe talep edecek. Başkan Osman Taş’ın vereceği miktar ise bilinmiyor. Yönetim kurulu üyelerinden vecibelerin biran önce ödenmesi çağrısını yapan Taş’ın, şuana kadar 500 bin TL topladığı ve diğer vecibeleri ise hafta sonuna kadar toplayacağı öğrenildi.