×

Eskişehirspor'da umut gençlerde

Eskişehirspor’un geçmişteki futbolcu ve teknik adamlara olan borçları nedeniyle 52 ismin tamamından imza alamayan yönetim, yeni transferlerine lisans çıkartamıyor. 

Bu durumda Es Es ilk maçta U-21’den alınacak olan dört futbolcu ile takviye edilen genç bir kadro ile Giresunspor karşısına çıkacak
 
Yeni transferler yok    
Geçtiğmiz sezonunun son karşılaşmasında Adanaspor deplasmanında sahaya oldukça genç bir kadroyla çıkan Eskişehirspor, yeni sezonun ilk maçında sahaya yine genç bir kadroyla çıkacak. Alacaklı 52 dosyası bulunan Eskişehirspor’da bu 52 dosyadaki isimlerden yeni sezon için muafakatneme alamayan yönetim, yeni sezon lisansını alamadı. Hal böyle olunda yeni transferlere de lisans çıkartamadı.
 
 Sezon sıkıntılı başlıyor
 İki sezondur  ekonomik konularla boğuşan Eskişehirspor, bu sezona da sıkıntılarla başladı. Bir yandan lisans sorunu ile boğuşan yönetim, diğer yandan da transfer yapma telaşındaydı. Şampiyonluk parolasıyla başlanan sezonda 13 isim kadroya katılsa da lisans krizi çözülemeyince ligin ilk maçında gençlerden oluşan kadro ile çıkmak zorunda kalacak. Es Es, Pazar akşamı 20,1 yaş ortalamasıyla Giresun’un rakibi olacak.