×

Eskişehirspor'da tempo yüksek

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Cüneyt Biçer önderliğinde sabah akşam antrenman yapıyor

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Cüneyt Biçer önderliğinde sabah akşam antrenman yapıyor.
 
Hafta sonu 3 antrenman
Geride bıraktığımız Çarşamba günü çalışmalara başlayan Eskişehirspor’da tempo bir hayli yüksek. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışan Şimşekler geride bıraktığımız cuma günü çift, cumartesi günü tek, dün (Pazar) ise yine çift antrenman gerçekleştirdi. Eskişehirspor, geride bıraktığımız Cuma günü performans ölçümleri yapıldı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Cuma günü günün ikinci çalışmasında 30-15 aralıklı fitness testi ile futbolcularımızın performans ölçümleri sağlandı” denildi.
 
Testler yapılacak
Eskişehirspor’da bu hafta da yapılacak olan antrenmanlarda tempo düşmeyecek Çift antrenmanlara devam edecek olan takım, zaman zaman da testlerden geçecek. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 3-4 Eylül’de başlayacak lig öncesi tüm talebelerini tanımak istiyor. Biçer bunun ardından takıma en uygun oyun formatını kurmaylarıyla beraber belirleyecek. Es Es’in şehir dışı kampına gidip gitmeyeceği ise merak konusu.