×

Eskişehirspor'da teknik direktör için Bülent Uygun sesleri!

Eskişehirspor’da Başkan Osman Taş ve yönetimi teknik direktör arayışını sürdürüyor. Yönetim önceliğini her ne kadar Fuat Çapa’ya vermiş olsa da gizli adayın Bülent Uygun olduğu gündeme bomba gibi düştü.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor teknik direktör sorununu çözmeye çalışıyor. Siyah Kırmızılı yönetim her ne kadar ilk görüşmesini Fuat Çapa ile yapsa da asıl önceliklerinin Bülent Uygun olduğu gündeme bomba gibi düştü. Eskişehirspor’u 2009-2010 yılında çalıştıran Uygun ile Osman Taş’ın temasa geçmeye hazırlandığı ileri sürülüyor. Uygun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada her zaman Eskişehirspor’da görev almaya hazır olduğunu açıklamıştı.

Çapa rakamı kabul etmedi

Eskişehirspor ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Fuat Çapa ile Başkan Osman Taş’ın son bir görüşme yapacağı öğrenildi. İkili arasında anlaşmazlığın teklif edilen rakamlar olduğu gündeme geldi. Çapa’ya teklif edilen ücretin geçtiğimiz sezondan daha az olduğu ileri sürülüyor. Geçtiğimiz sezon 700 bin liraya Es Es ile anlaşan Çapa henüz bu parayı almamıştı. Ayrıca Es Es’e gelmeye sıcak bakan Mehmet Altıparmak’ın 4 milyon istediği ancak yönetimin buna sıcak bakmadığı öğrenildi.

Kemerler sıkılacak

Büyük bir borç yükü ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor yeni sezonda kemer sıkma politikası uygulayacak. Yönetim ilk etapta yüksek maliyetleri aşağıya çekmek için mevcut kadrodaki futbolcular ile yeni sezon öncesi tekrar pazarlık masasına oturacak. Sözleşmesi biten Fıratcan, Bedirhan ve Halil İbrahim gibi oyunculara da çok düşük rakamlar öneren ve bu yüzden bu oyuncularla anlaşamayan yönetim, teknik kadro tercihinde de ön görüşme yaptığı isimlere düşük rakamlar önerdi.