×

Eskişehirspor'da sözleşmeler çıkmazda!

Eskişehirspor’da iç transfer krizi sürüyor. Siyah Kırmızılı yönetim 14 oyuncundan sadece Mehmet Özcan’ı kadroda tutabildi. Kalan 13 oyuncu ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Eskişehirspor haberleri

Çıkmaza girdi
Eskişehirspor yönetimi maddi imkansızlıklar ortamında, serbest kalma tehlikesi bulunan Mehmet Özcan’ı kadroda tutarak önemli bir iş başardı. Ancak Siyah Kırmızılı yönetimin önünde daha önemli bir sorun var. Sözleşmesi sona eren 13 futbolcu ile görüşmelerini sürdüren yönetim henüz hiç birisiyle anlaşma sağlayamadı. Bu konu hakkında Başkan Mustafa Akgören çıkmaza girdiklerini söyledi.

Nasıl başaracağımızı bilmiyoruz
İç transferler hakkında açıklama yapan Başkan Mustafa Akgören, “Sorunlarla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren uğraşıyoruz. Kimseden ses çıkmıyor. Eskişehirspor konusunda şehirden destek göremiyoruz.   Kulübün önünde iç transfer sorunu var ve bu koduna sözleşmeleri uzatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Nasıl yapacağımızı daha tam olarak nasıl başaracağımızı bilmiyoruz” dedi.

Tek başımıza gücümüz yetmez
Akgören ayrıca, “Eskişehirspor’un bütün sorunlarını çözmeye yönetimin maalesef gücü yetmez. Göreve geldiğimiz ilk gün bu kulübü yaşatmak hedefimiz demiştik. Kulübü yaşatırken de Eskişehir’in bize ve takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Eğer sahip çıkarlarsa Eskişehirspor’un bayrağını yere düşürmeyeceğiz. Bu ilgisizlik devam ederse dertler artarak devam eder” dedi.
 
İşte o 13 isim
Hasan Ulaş Uygur
Mehmet Feyzi Yıldırım
Tolga Yakut
Melih Ağa
Erdal Akdarı
Onur Bayramoğlu
Sezgin Coşkun
İbrahim Halil Öner
Bedirhan Altunbaş
 Mevlüt Çelik
Ekrem Kılıçarslan
Metehan Altunbaş
Alperen Kocabaş