×

Eskişehirspor'da son söz Pinto'da

Eskişehirspor yönetimi küme düşürme cezasını kaldırmak için Şilili oyuncuya son teklifi yaparak beklemeye geçti. Başkan Akgören “Son teklifimizi yaptık ve beklemeye geçtik. Bu hafta inşallah büyük sorunu çözeceğiz” dedi

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi Pinto sorununu çözmek için son görüşmeleri yapıyor. Şilili futbolcu Sebastian  Pinto geçmişe yönelik alacaklarının tamamı olan 510 bin Avro’yu istiyor. Sezon başında bu alacakları sebebiyle Eskişehirspor'a 6 puan silme cezası verilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise aynı alacaklar sebebiyle Eskişehirspor’a küme düşürme cezası yazısı gelmiş ve 1 aylık süre verilmişti. Bu sürenin dolmasına sadece 12 gün kalırken, Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim Pinto ve avukatı ile görüşmelerini sıklaştırdı.  

"Pinto'ya son teklifimizi ilettik"

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören önceki gün Pinto’nun avukatı ile bir kez daha görüşme yaparak son ödeme planını sundu.
Başkan Akgören “Pinto ile sürekli görüşüyoruz. Son teklifimizi kendisine ilettik. Olumlu görüşmeler yapıldı. Artık son sözü Pinto söyleyecek. Bu hafta sonuna kadar bu önemli sorunu çözmek istiyoruz” dedi.