×

Eskişehirspor'da skandal sözler: Kaçan puanların sorumlusu...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop kaybedilen 2 puanın faturasını yerel basına kesti, haddini aşan ithamlarda bulundu

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Levent Kartop maç sonunda oldukça sinirliydi. Yayıncı kuruluş ESTV’ye maç sonunda röportaj vermesini rica eden Sonhaber Gazetesi spor muhabiri Aytaç Ersoy’a haddini aşan tepki gösterdi. Kartop, “Barış, Barış dediniz alın oynattık. Yeni kaleciyi yazmayın dedik yazdınız. Sizin yüzünüzden bonservis ödedik. Takımı karıştırdınız. Art niyetlisiniz ve bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsunuz!” diyerek yerel basına karşı haddini aşan ifadeler kullandı. Gereksiz yere yükselen Levent hocayı yardımcıları sakinleştirmeye çalıştı.

Eğer bir kişi ‘saygısızlık yaptı’ derse…
Üzerine yürüyen Kartop’a bir saygısızlık yapmayan Gazeteci Aytaç Ersoy ise, “Maçın tansiyonu yüksekti. Hoca da doğal olarak sinirliydi. Soyunma odasının çevresinde birkaç dakika bekledikten hoca çıktı. Koridorda karşılaştık. Hocam sinirlisiniz ama birkaç dakika ESTV’nin canlı yayınına alabilir miyiz sizi dedim. Yukarıda hocanın sarf ettiği sözler yazıyor... Kendisine en ufak bir saygısızlık yapmadım. Yardımcı hocalar, sportif direktör ve muhasebe müdürü de oradaydı. Eğer bir kişi ‘Hocaya saygısızlık yaptı, art niyetliydi’ derse üzerime düşeni yaparım… Şunu da belirteyim hoca ile birebir konuşmamız-tartışmamız olsa yine Eskişehirspor için sineye çekerdik ama herkesin içinde, soyunma odasının yanında ağır suçlayıcı ifadelerine sessiz kalamazdık, bunları dile getirmek zorunda bıraktı. Kendisi bunun farkında değil ama bulunduğu konuma saygımız sonsuz. Eskişehirspor’un şampiyon olmasını merak etmesin ondan daha çok istiyoruz. O bugün var yarın yok. Biz hep burada olacağız” dedi.