×

Eskişehirspor'da puan silme cezası yine gündemde

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ES TV’ye yaptığı açıklamada puan silme tehlikesine dikkat çekti. Şehrin önde gelen isimlerine seslenen Akgören, “ İki hafta içerisinde 2 milyon Euro gibi bir parayı bulamazsak bütün çabalarımız boşa gider” dedi.

Eskişehirspor haberleri: Başkan Akgören şunları " Bizim en öncelikle hedefimiz bu takımı, bu sezon ligde bırakmak. Bunun için önemli bir finansal güce ihtiyacımız var. Ümit beslediğimiz şehrin önde gelenlerine sesleniyorum. 2 hafta içerisinde 2 milyon Euro gibi bir parayı bulamazsak bütün çabalarımız boşa gider. Bu takıma FIFA’dan küme düşürme cezaları, yeni puan silme cezaları gelebilir. Bu takımın dağılma ihtimali de var. Bu durumları engelleyebilmek için şehrin tüm önde gelenlerine ihtiyacımız var.

“Maddi destekler bulmamız gerekiyor”

Bu kulüp hepimiz kulübü. Eskişehirspor hepimizin ortak sevdası. Bu kulübü hep beraber kurtarmak zorundayız. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak kendi gücümüzle günlerdir bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 3 haftadır çevirmeye çalıştığımız bir ekonomi var ve artık maddi destekler bulmamız gerekiyor. İnanan bir camiayız. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Bu para bize 2 aylık bir süreçte lazım olsa biz bu parayı buluruz. Ama bize 2 hafta içerisinde lazım

Sponsor açıklaması

Sponsorluk konusunda çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz netleşen veya ciddi bir gelişme yok. Bu konuda netleşen bir durum olduğunda camiamıza açıklayacağız. Şu an sadece olumsuz bir durum yok onu söyleyebilirim. Ülkemizdeki ekonomik problemler hepimizin malumu. Bu biraz zorluyor ama inşallah üstesinden geleceğiz.”