×

Eskişehirspor’da plan netleşiyor!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer’in kafasındaki oyun planı netleşiyor. ‘Mücadele’ parolasıyla sezona başlayacak olan ekip, pres yapan, pas oyununu iyi oynayan ve kazandığı topları hücumda iyi değerlendiren bir kimliğe bürünmek istiyor.

Eskişehirspor haberleri

MÜCADELEDEN MEMNUN
Yen sezon hazırlıklarında ikinci etap kamp dönemini de tesislerinde geçiren Eskişehirspor’da, futbolcuların mücadeleci ve istekli oluşu teknik kadroyu sevindiriyor. Transfer yasağı nedeniyle mevcut kadroyu koruyamadan ve önemli oyuncularını yitirerek yoluna devam etmek zorunda kalan Siyah-Kırmızılı takımda, camia bu sezon da korkulu rüya görmek istemiyor. Teknik Drektör Mustafa Özer ise, elde kalan mevcut kadroyla, sezonu en iyi şekilde bitirebilmenin planlarını yapıyor.

KAFASINDA ŞEKİLLENİYOR
Hazırlıklarını tesislerinde sürdüren ve dün sabah yapılan taktik çalışma ile sezonun ilk maçı olan Osmanlıspor maçına sıkı hazırlanan Eskişehirspor’da, futbolcuların istekli oluşu ve taktik çalışmadaki performansı Mustafa hocayı mutlu etti. Kısıtlı kadroya rağmen forma savaşanın yaşanmasının memnun edici olduğunu belirten Özer, geçtiğimiz sezondan daha zorlu bir yılın kendilerini beklediğini, ellerinden geleni yapmaktan başka çarelerinin olmadığını belirtti. Özer kafasında da oyun planını netleştirmeye çalıştığını fade ett.