×

Eskişehirspor'da paralar ödenmedi

Eskişehirspor’da yabancı oyunculara ödenmesi gereken ücret dün de ödenemedi. Kaynak arayışları için Almanya’ya giden Başkan Osman Taş’ın pazartesi günü bir kısım ödeme yapacağı belirtiliyor. Teknik Direktör Fuat Çapa ise alacağı ödenmeyen futbolcuları ikna etmeye çalışıyor

ESKİŞEHİRSPOR'UN YABANCILARI ÖDEME BEKLİYOR
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, tüm sıkıntılarının yanında İbrahim Sissoko, Kamal Issah, Marko Milinkovic ve Jesse Sekidika’ya da ödeme yapmaya çalışıyor. Başkan Osman Taş dün sabah saatlerinden itibaren ödeme yapmak için kaynak yaratmaya çalıştı. Öğleden sonra yatması gereken ücretlerin ne yazık ki yatmadığı öğrenildi. Alacaklı olan futbolculara bir kısım ödemenin ise pazartesi yapılacağı belirtildi.

FUAT ÇAPA OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYOR
Serbest kalma haklarını eline geçiren yabancı futbolcuların takımdan ayrılmaması için Teknik Direktör Fuat Çapa’nın harekete geçtiği öğrenildi. Çapa’nın yabancı futbolcularla görüşme halinde olduğu ve pazartesi gününe kadar beklemelerini istediği belirtildi. Başkan Osman Taş’ın ise dün kaynak bulmak için Almanya’ya gittiği öğrenildi. Taş’ın daha sonra Almanya’dan Polonya’ya geçip kampı takip edeceği belirtildi.