×

Eskişehirspor'da o mücadeleden eser kalmadı!

Eskişehirspor'da son 2 yıldır ligde kalma savaşında gösterilen mücadeleden bu sezon eser yok! Taraftarlar takımda kalmaları şüpheli olanların yerine genç futbolcuların oynatılmasını istiyor. En azından sahada olan deneyimli futbolculardan daha çok genç futbolcuların daha iyi bir mücadele sergileyeceğine inanıyor

Eskişehirspor haberi:Eskişehirspor’da son iki sezondur büyük bir çile çeken taraftarlar en sonunda isyan etti. Takımın bu zor günlerinde forma şansı bulan ancak istenilen performansı sergilemeyen futbolcuların, bir de sözleşme uzatmama kaprislerine girmesi sabırları taşırdı. Taraftarlar, veda etmeye hazırlanan Spor Toto 1. Lig’de kalan haftalarda en azından altyapıdan yetişen futbolculara forma şansı verilmesini istiyor.
 
Yönetim açıklamalı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri son yaptığı açıklamada hem yönetime hem de teknik heyete seslendi. Diri, “Devam edeceğimiz çocukları sürekli yedek bırakıp bizi bırakıp gitmeyi kafasına koyanları sürekli sahaya sürmek yarın bir gün diğer çocukların da bu takıma küsmesini sağlar. Kimler bırakıp gidiyor kimler TFF ye başvuruyor kimler sözleşme uzatmıyor artık camiayla paylaşılması gerek” dedi.