×

Eskişehirspor da o modeli benimseyecek!

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, tesislerde yaptığı açıklamada bahsettiği projenin birinin Altınordu modeli olduğu öğrenildi. Var, Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimine bu projeyi sundu

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, tesislerde yaptığı açıklamada bahsettiği projenin birinin Altınordu modeli olduğu öğrenildi. Var, Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimine bu projeyi sundu.
 
Detaylar ortaya çıktı
Cuma günü tesislerde takımın başında ilk antrenmanına çıkan İlhan Var, antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Yönetime iki proje sunduğunu belirten genç teknik adam, konuyla ilgili başka bilgi vermemişti. Yeni Teknik Direktör İlhan Var’ın Eskişehirspor yönetimi ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
 
Benzer bir sistemle
Maddi anlamda zor günler geçiren Es Es’te yeni Teknik Direktör İlhan Var’ın futbolcu yetiştirip satmak üzerine tasarladığı projeyi yönetime sunduğu öğrenildi. Altınordu’nun yıllardır düzenli bir şekilde sürdürdüğü altyapı istikrarını örnek alan Var, benzer bir sistemi Eskişehirspor’a kurmak istediği öğrenildi.
 
Yetiştirip satmak
İlhan Var, teknik ekibine çok güvendiğini her fırsatta yineliyor. Var, “Ekibimde çok değerli isimler var. Bunların içinde Fenerbahçe altyapısını komple kontrol eden Rambo Hasan (Hasan Özdemir) abimizi var. Bu çocuklar işlenmeli. Bir Melih Demiral gibi olması için eğitimler vereceğiz” diyerek oyuncu yetiştirip satmak üzerine bir sistem kurmak istediğini ifade etti.