×

Eskişehirspor’da o isimler gönderiliyor mu?

Eskişehirspor’da teknik heyetin ardından oyuncular ile de operasyon olacağı yolunda söylentilere cevap veren Başkan Vekili Fatih Sezer “Bizler de söylemleri duyuyoruz. Ancak böyle bir şey kesinlikle yok” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Sezer, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Devre arasında kadroda operasyon olup olmayacağı konusunda da açıklama yaptı. İstikbal Gazetesi’nin haberine göre,  Sunday Alimi, Hamed, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner ve Hasan Ulaş Uygur gibi isimlerin gönderileceği söylentilerine de Başkan Vekili Fatih Sezer açıklık getirdi. Sezer “Sunday Alimi, Hamed, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner, Hasan Ulaş Uygur ve herhangi bir oyuncumuzun şu anda gönderilmesi gündemimizde yok. Bunlar söylentiden ibaret. Yeni teknik direktörümüz gelir, takımı görür kararını verir. Üstelik transfer tahtamız kapalıyken öyle bir şeyin olması söz konusu olamaz” dedi.

“Çok uğraşıyoruz”
Sezer transfer yasağı ve “ Transfer yasağı için uğraş içerisindeyiz. Bu konuda yönetim olarak çalışmalarımız sürüyor. Şu anda bir neticeye varılmış değil. Ama transferi açmak için çaba harcadığımızın bilinmesini isterim. Özelilkle FİFA dosyaları ile üzerinde çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta bazı şeyler netleşecek” dedi.

“Aceleci değiliz”
Teknik adam konusuna da değinen Fatih Sezer “Yeni teknik adam için şimdilik beklemedeyiz. Çok da aceleci değiliz.  Transfer tahtasının açılması da önemli. Ona göre yönetim olarak karar vereceğiz” dedi.