×

Eskişehirspor'da mutlu sona adım adım!

Eskişehirspor’u yaşatmak için büyük mücadele veren divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için mesaiye devam ediyor. 30’u aşkın kişiden imza almayı başaran divan kurulu camianın umutlarını ayakta tutmayı başarıyor.

11 Haziran’da yapılan seçimde Eskişehirspor’da başkan adayı çıkmamış ve iş divan kuruluna kalmıştı. Transfer yasağını kaldırmak için kolları sıvayan divan kurulu koca bir kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. Şimdiye kadar 40’a yakın kişiden imza almayı başaran divan kurulu taraftarın yüzünü güldürüyor. Divan kurulu ayrıca başkan adayı olacak kişi veya kişilerin de ellerini rahatlatmış oluyor.

Mutlu sona adım adım
Geçmiş dönemde alacakları olan kişilerden imzaları toplamaya devam eden divan kurulu dün de yoğun mesaisini sürdürdü. İmzaları alarak camiayı sevindiren divan kurulu, adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Divan kurulu eski yönetimlerin de devreye girerek kalan imzalar konusunda kulübe yardım edilmesini bekliyor. Eskişehirspor, 28 Haziran’a kadar imzaları toplayıp transfer yasağını kaldırarak yeni başkanını seçmeyi hedefliyor.