×

Eskişehirspor'da kritik gün yarın, arayış sürüyor

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi yarına kadar yeni teknik direktörünü belirlemek istiyor. Siyah Kırmızılı yönetim adaylar arasından en iyisini tercih etmek için yoğun mesai harcıyor

Eskişehirspor haberiGeçtiğimiz hafta Teknik Direktör Mustafa Özer ile yollarını ayıran Eskişehirspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Yönetim liglere verilen milli arayı değerlendireceğini belirtip takımı Ümraniye maçına yardımcı antrenörler Serkan Topkaya ve Hürriyet Gücer’e emanet etmişti.

Acele etmediler
Siyah Kırmızılı yönetim yarına kadar yeni teknik direktörünü belirlemek istiyor. Lige verilen milli ara deniyle acele etmeyen yönetim, yine de verilen 15 günlük milli arada yeni teknik direktörün belirlenip takımı iyice tanımasını istiyor. Yönetim adaylar arasında en iyisini tercih edip Çarşamba günü bu işi bitirmeyi hedefliyor.

Adaylar fazla
Eskişehirspor yönetiminin listesinde Yılmaz Vural, Mesut Bakkal, Ali Tandoğan, Yusuf Şimşek, İrfan Buz, Sefer Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Yönetimin Yılmaz Vural ile temasa geçtiği ancak Vural’ın bu teklife sıcak bakmadığı biliniyor. Bakkal ve Tandoğan’dan henüz olumlu yanıt alamayan yönetim, İrfan Buz, Yusuf Şimşek, Mutlu Topçu ve Sefer Yılmaz ile görüşmelerini sürdürüyor.