×

Eskişehirspor'da kongre sesleri yükseliyor!

Eskişehirspor Yönetimi Mart ayının başında genel kurul kararı almaya hazırlanıyor

Eskişehirspor haberiEskişehirspor'un yaklaşık 14 başında olan Mustafa Akgören Başkanlığı'ndaki yönetim genel kurul kararı almaya hazırlanıyor. Ancak koronavirüs sebebiyle tüm ülkede genel kurullar 1 Mart 2021 tarihine kadar yapılamıyor. Bu nedenle yönetimin önümüzdeki günlerde toplanarak, Mart ayının başı için kongre kararı almayı planladığı öğrenildi.
İstikbal Gazetesinin haberine göre, son toplantılarda yönetimde bir çok ismin kongre kararı alınmasını istediği öğrenildi. Önce kendi arasında toplanacak olan yönetimde genel kurul kararı çıkma ihtimali çok yüksek. Başkan Mustafa Akgören’in olası kongrede görevi bırakması bekleniyor.

YÖNETİM 14 AYDIR GÖREVDE
24 Kasım 2019 yılında kulübü yaşatmak için göreve gelen başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları geride kalan 14 aylık süreçte bir çok sorun ile karşılaşmış ve özellikle de sportif anlamda başarı sağlayamamıştı.
Ara dönemde kulübün transfer yasağını kaldırmak için büyük çaba sarf eden yönetim 5 dosyada sıkıntı yaşamış ve yasağı kaldıramamıştı.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Mustafa Akgören ve arkadaşlarının Mart ayının ilk haftasında genel kurul yapacağı bunun için şimdiden hazırlıklarına başladığı ve görevi bırakacağı son günlerde konuşulmaya başladı.   

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPACAK
Öte yandan özellikle transfer yasağını kaldırmak için büyük mücadele veren başkan Mustafa Akgören ve yöneticilerin önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir basın toplantısı yaparak bu süreci anlatmaları ve en önemlisi de genel kurulla ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

AKGÖREN 'DEVAM' DERSE...
Yönetimini yakın tarihte toplayacak olan Başkan Akgören genel kurulla ilgili kesin kararını verecek. Ancak eğer Akgören ‘devam’ kararı alırsa, yönetimdeki bazı etkili isimlerin istifayı düşündüğü de konuşuluyor.