×

Eskişehirspor'da kongre sesleri!

Eskişehirspor’da yönetim kurulu bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Hiçbir koşulda destek göremeyen Başkan Halil Ünal ve kurmaylarının kongre kararı alabileceği gündeme geldi.

Herkes bir araya gelmeli
Eskişehirspor’da kongre kararı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başından bu yana destek göremeyen Siyah Kırmızılı yönetim bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda ana madde kongre kararı olacak. Telefonla ulaştığımız Başkan Ünal yaptığı açıklamada, “Birkaç kişinin çabasıyla olacak işler değil bunlar. Hep söylüyoruz herkes bir araya gelmedi. Herkes destek vermeli… Ama bugüne kadar bunlar maalesef olmadı” ifadelerini kullandı.
 
Karar alıp çıkacağız
Bugün bir toplantı yapacaklarını söyleyen Başkan Halil Ünal, “Puan silmenin önüne geçtik. Gençlerimizin alın teri olan 3 puanı sildirtmedik. Şimdi ocak ayında açılması gereken bir transfer tahtası var. Ancak kimseden herhangi bir hamle yok. Hal böyle olunca yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelme kararı aldık. 9 Ekim Salı (bu akşam) Yönetim Kurulu olarak toplanacağız. Süreci değerlendireceğiz. Oradan bir karar alıp çıkacağız. Bu kararı hep birlikte bekleyip göreceğiz” diye konuştu.