×

Eskişehirspor'da kongre iptal edilirse istifa edecekler!

Eskişehirspor’da kongre kararının iptali için önemli adımlar atmaya başlayan Osman Taş’ın bu hamlesine karşı yöneticiler Selim Demircioğlu ve Umut Cumalı’dan karşılık geldi. İkili yaptıkları açıklamada istifa edeceklerini açıkladı.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehir yönetim kurulu 3 Eylül’de kongre kararı alırken başkanlığı bırakmak istemeyen Osman Taş kongre kararının iptali için büyük uğraş veriyor. Bunun ardından yönetici Selim Demircioğlu böyle bir kararın alınması halinde istifa edeceği açıkladı. Demircioğlu, “Alınan kongre kararı yeni bir kararla iptal edilmiş ya da edilir ise imzasını değiştiren üyeler umarım makul bir açıklama yaparlar. Kararın iptali halinde derhal gerekçeli istifamı sunacağım” dedi.

Aynı şekilde yöneticilerden Umut Cumalı da, “Gelinen noktada geri dönüşü olmayan, bana göre çözümü imkansız bir süreç yaşanmaktadır. Kendi adıma zaten sonlandırdığım alt kurul üyeliğimi kanunen de, gerekiyorsa yarın sabah sonlandıracağım. Kendime ve Eskişehir-spor’a olan saygım ve sevgim bunu gerektirir” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Şimşek sessizliğe büründü

Eskişehirspor’da Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek, Es Es’te her yaşanan olayda twitter adresinden kamuoyunu bilgilendirirdi. Ancak şu sıralarda Şimşek’ten hiçbir açıklamama gelmemesi camiayı şaşırtıyor. Taraftarlar kulüpte yaşanan olaylar hakkında Mehmet Şimşek’ten bir açıklama beklerken Şimşek’in hiçbir twet atmaması ve açıklama yapmaması dikkat çekiyor.