×

Eskişehirspor'da karar verme zamanı

Eskişehirspor'un genç oyuncularından İbrahim Halil Öner, Fıratcan Üzüm ve Bedirhan Altunbaş takımda kalıp kalmayacaklarına karar vermek zorundalar.

Eskişehirspor'da sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek İbrahim Halil Öner, Fıratcan Üzüm ve Bedirhan Altunbaş’la yönetim geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Yönetim sözleşme uzatma teklifinde bulundu. 3 isim ilk etapta süre istedi. İmza için verilen süre doluyor. Artık karar zamanı…

SÜRE İSTEMİŞLERDİ

Siyah Kırmızılı takımın genç oyuncularından İbrahim Halil Öner, Bedirhan Altunbaş ve Fıratcan Üzüm’ün sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek. Eskişehirspor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 isimle sözleşme uzatma konusunda geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirmişti. İlk etapta sözleşme uzatmaya yanaşmayan genç oyuncular Eskişehirspor yönetiminden bir hafta süre istedi.

SON GÖRÜŞME OLACAK

Genç oyuncular için verilen bir haftalık süre bu hafta doluyor. İbrahim Halil Öner, Bedirhan Altunbaş ve Fıratcan Üzüm birkaç gün sonra tekrar Eskişehirspor başkanı ve yönetimle bir araya gelerek kararlarını açıklayacak. Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz yıllardaki yapılan hataları tekrarlamamak adına değerine göre ödeme yapmak istiyor. 3 oyuncunun kararı merak içinde bekleniyor.