×

Eskişehirspor'da kaosun ayak sesleri

Eskişehirspor’da Olağanüstü Genel Kurula yalnızca  5 gün kaldı. Belirsizliğin sürdüğü camiada henüz adaylığını resmen açıklayan olmadı. 6 Haziran’da aday çıkmazsa 13 Haziran’a kadar tekrar kaos yaşanacak.

Camiada tedirginlik hakim
6 Haziran Çarşamba 15.00’de Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Eskişehirspor Genel Kurulu’nda yeterli çoğunluk sağlanamazsa 13 Haziran Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacak. Birkaç ismin adaylık için adı geçse de henüz resmi anlamda adaylığını açıklayan olmadı. Sorunlar yumağı yeni yönetimi beklerken  azalan zaman camiada  tedirginlik yaratıyor.   
 
Henüz resmi açıklama yok
Başkan Halil Ünal’ın resmi olarak görevi bırakacağını deklare etmesinin  ardından, başkan yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın seçim hazırlıklarına başladığı haberleri günlerdir konuşuluyor. Ancak buna rağmen ikiliden adaylık için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bu da ister istemez taraftarların kafasında soru işareti bırakıyor.
 
Sürpriz liste çıkabilir
Eskişehirspor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’unda herhangi bir başkan  adayının çıkmaması halinde, Eskişehirsporlu taraftarlar tarafından geçtiğimiz yıllarda çıkartılan kırmızı listenin yine ortaya çıkacağı gelen iddialar arasında. Siyah-Kırmızılı kulübün ortada bırakılmasına göz yummayacak olan taraftarların, aday çıkmadığı takdirde  sürpriz bir liste ile seçime gidebileceği söyleniyor.