×

Eskişehirspor'da kadro dağılıyor!

Eskişehirspor’da mevcut kadro dağılmaya devam ediyor. Cemali Sertel ve Metehan’ın ardından takımın en önemli isimlerinden birisi olan Mehmet Feyzi de kulübe veda etti. Diğer oyuncuların ise takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Eskişehirspor haberleri

Sözleşmeleri bitmişti
Siyah Kırmızılı ekipte yaprak dökümü devam ediyor. Büyük borç yükü ile baş etmeye çalışan Eskişehirspor’da mevcut kadrodaki futbolcuların elden kaçması kulübü belirsizliğe itiyor. Takımın en önemli isimlerinden Cemali Sertel ve Metehan Demir’in kiralık sözleşmeleri bitmesinin ardından Başakşehir’e geri dönmeleriyle Es Es büyük bir güç kaybetti. Siyah Kırmızılı ekip transfer yasağı nedeniyle bu oyuncuları yeniden kiralayamıyor.

Son giden Feyzi oldu
Eskişehirspor son olarak altyapısından yetişen ve son 2 sezondur takımın vazgeçilmez ismi Mehmet Feyzi kulübe veda etti. Sağ bekte görev yapan Feyzi’nin takımdan ayrılmasıyla Es Es’in gücü biraz daha azaldı. Kasımpaşa’ya transfer olan Mehmet Feyzi, sözleşmesi sona ermesi nedeniyle kulübe para kazandırmadan gitti.

Onlarda gidebilir
Mevcut kadroyu korumaya çalışan Eskişehirspor’un bunu başarması ise oldukça zor duruyor. Önceliklerini transfer olarak belirleyen Mehmet Özcan ve Mevlüt Çelik’in de Eskişehirspor’da durması şu an için imkansız gibi duruyor. Şimdiye kadar sözleşme yenilemeye yanaşmayan Alperen ve Ekrem’in de takımda durup durmayacağı netlik kazanmadı.