×

Eskişehirspor'da Kaan Ay ve Osman Taş'tan dostluk fotoğrafı

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş arasında yaşanan kriz tatlıya bağlandı. İkili geçtiğimiz gün bir araya geldi ve görüşme yaptı. Ay ve Taş’ın yan yana çektiği fotoğraftan buzların eridiği oldukça belliydi. 

Eskişehirspor kulübü Başkanı Kaan Ay ve ikinci başkan Osman Taş arasındaki kriz şuan için bitmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay her ikili arasında büyük kriz yaşanmış ve bu kriz ise Afyonspor maçından sonra patlak vermişti. Başkanvekili Osman Taş, Afyonspor maçı sonrası Eskişehirspor’da kongre olması takdirde aday olabileceğini açıkladı. 

Bir araya geldiler

Başkan Kaan Ay ve Osman Taş geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Ay, “Yurt dışında olmam nedeniyle gündemi yakından takip edemedim. Gelen telefonlar ve medyadan takip ettiklerimle yetinmedim ve sayın Osman taş ile bire bir görüştüm. Kendisi her zaman olduğu gibi bundan sonra da maddi ve manevi her zaman Eskişehirspor’un yanında olacağı mesajını verdi. Göreve devam etmemi istedi” DEDİ. 

Adaylığını değerlendirdi

Osman Taş’ın başkan adaylığı hakkında da konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, “Osman Taş başkanlık için adının geçmesini de değerlendirdi. Benim görevi bırakmam halinde böyle bir düşüncesinin olduğunu aktardı. Fakat göreve devam etmem içinde her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Kendisine desteği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.