×

Eskişehirspor’da isyan: Rakibe yenilmedik...

Edirnespor maçında Eskişehirspor’u katleden hakem Aykut Sergin herkesi çileden çıkardı. Maç sonunda Es Es yönetimi sahaya inerek hakeme tepki gösterdi. Yönetim, “Bizi rakip yenmedi sen yendin. Emeklerimizi çaldın” diyerek isyan etti. 

Eskişehirspor’un Edirne ile oynadığı maçta hakem skandalı yaşandı. Hakem Aykut Sergin ilk devre Es Es’in penaltı beklediği rakibin göğüs-kol karışımı yoruma açık müdahalesini ‘penaltı değil’ diye yorumladı. Rakip futbolcunun sol kolunu bedenine birleştirip yaptığı bu müdahaleye ‘Kol vücuda birleşik’ nedeniyle penaltı vermedi. 40’ıncı dakikada Bartu Göçmen’in ceza sahası içindeki ikili mücadele sonrasındaki müdahalesine tereddütsüz penaltı çaldı. Elle müdahale ettiğini belirten hakem Sergin, çok kararlıydı…
 
EMEKLERİMİZİ ÇALDINIZ
Son düdüğün ardından hakemler orta sahada güvenlik güçlerinin çemberinde bekledi. Protokolden sahaya inen Başkan Mehmet Şimşek ve Mali Asbaşkan Özgür Marankoz hakemlere tepki gösterdi. “Emeklerimizi çaldınız. Bunlar nasıl kararlar. Biz bu akşam rakibe değil size yenildik” diyerek tepkilerini dile getirdi. Araya giren emniyet güçleri yöneticilerin hakeme daha fazla tepkide bulunmasına izin vermedi.
 
TARAFTAR TESİSLERE GİTTİ
Edirnespor mağlubiyetiyle oldukça öfkelenen Eskişehirspor taraftarı maç sonunda tepkisini tesislerde göstermeye devam etti. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gidip takıma tepki gösteren taraftarı yöneticiler karşıladı. Taraftarı sakinleştiren yöneticiler, olayların daha da büyümesinin önüne geçti.