×

Eskişehirspor'da imkansızı başarmaya çalışıyoruz

Başkan Mustafa Akgören, transfer tahtası konusunda, “İmkansızı başarmaya çalışıyoruz. Yükümüz ortada. Şartlarımız belli. İşimiz zor. Camia olarak sabırlı olmalıyız” ifadelerini kullandı

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, transfer tahtası hakkında karamsar konuştu. İşlerinin çok zor olduğunu belirten Akgören, “Transferin açılma ihtimali çok zor. Sezonun ikinci yarısında Allah yardımcımız olsun. İşimiz çok zor. Sabırlı olmalıyız. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu yük omuzlarımızda. Bir el atıp destek veren yok. Yükümüz çok ağır ve artık bizim çabamızla taşınamayacak boyuta geldi” diye konuştu.
Akgören, “Şartlar ortada. Bütün dünya hayatta kalmaya çalışırken ve ekonomik anlamda bu kadar zor bir süreçten geçerken, biz bir sevdanın peşinde imkansızı başarmaya çalışıyoruz. Camiamız bizden güzel haberler bekliyor fakat bu yönde bir umut ışığı yok. Konuşacak çok şey var fakat konuşacak bir şey yok” dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinin transfer etmek istediği Bilal Ceylan hakkında da bilgi veren Akgören, “Bilal için resmi olarak Beşiktaş’ın bir teklifi var fakat henüz netleşen bir şey yok. Ödeme planları bize uymuyor. Görüşmeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.