×

Eskişehirspor'da hedef transfer yasağını kaldırıp...

Eskişehirspor 'da yönetim ara transfer döneminde yasağı kaldırıp sezonun ikinci yarısında kümede kalma mücadelesini sürdürmek için tüm ihtimalleri düşünüyor. Mustafa Akgören ve kurmayları 2. Lig’e düşme ihtimaline göre de transfer politikası izleyecek.

Eskişehirspor haberleri

Sezonun ilk yarısını son sırada tamamlayan Eskişehirspor’da gözler yönetime çevrilmiş durumda. Transfer yasağını ortadan kaldırmak için büyük bir uğraş veren yönetimin bu konuda olumlu işlere imza attığı iddia ediliyor. Alacaklı futbolcularla ilgili görüşmelerini olumlu şekilde yürüten yönetim, 2 buçuk milyon euro’yu bulduğu takdirde transferi resmen açmış olacak.

2. Lig de düşünülecek
Eskişehirspor yönetimi transferi yasağını ortadan kaldırırsa, transfer politikasında geleceğe yönelik hamleler yapacak. Yönetim öncelikle 1. Lig’de kalınması için tecrübeli futbolcuları kadrosuna katacak. Ancak ligin son sırasında yer alınması ve 3 puanın olması nedeniyle ligde kalması çok zor olan Eskişehirspor’da, yönetim her türlü olumsuzlukları da göz önünde bulunduracak. Yönetim, 2. Lig’e düşme ihtimalini de göz önünde bulundurarak transferleri bu şekilde yapacak. 

Kaderi projeler belirleyecek
Eskişehirspor yönetimi; transferin açılması, mevcut kadronun alacaklarının ödenmesi ve yola devam edip etmeme konusunda, tüm beklentilerini kamuoyundan sakladığı iki projeye bağlamış durumda. İki projeden 10 milyon TL gibi önemli bir gelir bekleyen yönetim, ilk etapta FIFA’da kesinleşmiş 9 dosyanın yapılandırılmasını yapacak. Daha sonra yönetim alacaklı olan yerli futbolcular ve antrenörlerden imza almak için uğraş verecek. Camia, Eskişehirspor yönetiminin bunu başarıp başaramayacağını merakla bekliyor.